Geschiedenis van de praktijk

In 2004 nam de huisarts Jan van de Werf afscheid van de praktijk die hij indertijd van zijn oom had overgenomen. De praktijk werd voortgezet door de huisartsen Rixt de Jong en Gaby te Braak en en  verhuisde van het Pastoor Hendrikspark naar het Krommepad.
Na verloop van tijd kwam er ook een nieuwe assistente Marjo Schotsman.

Sinds 2010 is de praktijk een opleidingspraktijk en zijn er ook huisartsen- in-opleiding in de praktijk werkzaam. De praktijk heeft sinds 2011 ook het NHG keurmerk en blijft werken aan verbetering van de kwaliteit.

Wensen om te verhuizen bestaan al jaren. We willen naar een locatie die beter bereikbaar is voor patienten, er moet goede parkeergelegenheid zijn en meer contact met andere hulpverleners.

Op 1 april 2013 is de verhuizing naar Eemnesserweg 19. Het voormalige gemeentehuis van Laren is geheel verbouwd. Wij vestigen ons op de begane grond. In ons Huisartsencentrum Raadhuis zijn ook nog gevestigd een andere huisartspraktijk, de Gooise psychologen, verloskundigen, dietiste, logopediste en nog anderen. In het gemeentehuis zijn vele andere hulpverleners gevestigd met wie samengewerkt wordt, zoals fysiotherapeuten, podotherapeuten, maatschappelijk werk, het consultatieburo etc.

 

 

 

Adresgegevens

Huisartsenpraktijk
de Jong & te Braak
Eemnesserweg 19 G
1251 NA Laren NH
Tel.: 035-5389005
Fax: 035-6472540
www.duet.praktijkinfo.nl

Online aanvragen

Zorgkaart Nederland

Gezondheidsinformatie